Champagne Mandois

De “geboorteakte” van de wijngaarden van Mandois gaat terug naar 1735, toen de familie besloot enkele wijngaarden in de Champagne te bemachtigen. In die tijd bezat en bewerkte Jean Mandois enkele percelen wijngaard op de heuvels van Epernay.

Champagne Mandois bij Wijnwinkel van Ouwerkerk
Champagne Mandois Wijnwinkel van Ouwerkerk

Champagne van de hoogste kwaliteit

1860 was een revolutionair jaar in de lange familiegeschiedenis. Dit was het jaar waarin de achterkleinzoon van Jean Mandois, Victor Mandois, het besluit nam om de wijnen van de Champagne in Epernay te vinifiëren en te verkopen. Dankzij Victor’s passie voor zijn vak, gedeeld door de volgende generaties die door zijn werk werden geïnspireerd, is Champagne Mandois nu over de hele wereld verkrijgbaar en staat het bekend als een van de grote Champagnehuizen.

De gebruikte druiven komen van wijngaarden die zich uitstrekken over ruim 40 hectare in Pierry, Chouilly en Vertus. Mandois streeft voortdurend naar superieure kwaliteit en hanteert daarbij strikte richtlijnen die door de  oprichter zijn geïntroduceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit van de champagne voortdurend op een hoog niveau.

Populaire champagnes 

Champagne Mandois Brut Origine

Champagne Mandois

Champagne Brut Origine

champagne mandois brut rose

Champagne Mandois

Champagne Brut Rosé

champagne mandois blanc de blanc

Champagne Mandois

Champagne Blanc de Blancs Premier Cru

Diana Wijnhandel van Ouwerkerk
Diana Steenbergen

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM