Proeverij

Niets is leuker dan samen met vrienden genieten van een heerlijke proeverij. Wist je dat we iedere eerste zaterdag van de maand een proeverij houden in onze winkel? Lees snel verder voor meer informatie. Liever een proeverij op locatie? Ook dan denken we graag met je mee.

Wijncursus Arkel
Elke eerste zaterdag van de maand: Proeverij

Elke eerste zaterdag van de maand is het proefzaterdag bij Wijnhandel van Ouwerkerk. Je bent dan van harte welkom in onze winkel om een aantal heerlijke wijnen te proeven. Iedere maand wisselen we van thema, zodat je altijd weer iets bijzonders te proeven krijgt. Deelname aan de proeverij is gratis en ook aanmelden is niet nodig. Zien we je snel op ´één van onze proefzaterdagen?

Najaarsproeverij 

Naast onze vaste proefzaterdagen, organiseren we jaarlijks een grote najaarsproeverij in november. Tijdens deze proeverij schenken we ruim negentig wijnen onder begeleiding van heerlijke hapjes. Ook nodigen we een aantal van onze wijnmakers uit zodat zij je vol passie kunnen vertellen over hun mooie wijnen. 

Proeverij voor groepen

Wil jij met jouw collega's, vrienden of sportclub een proeverij organiseren? Dan ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres.

Proeverij op locatie

Jouw bedrijfsfeest, jubileum of familiedag compleet maken met een proeverij? Wij komen graag langs voor een proeverij op locatie. 

Proeverij in ons proeflokaal

Wist je dat we boven onze winkel een prachtig proeflokaal hebben? We verwelkomen jullie graag voor een heerlijke middag of avond vol wijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk hieronder voor meer informatie over de locatie.

meer informatie

Wil je meer informatie over een proeverij voor jouw gezelschap? Neem gerust contact met ons op.

Wijnproeverij Arkel
Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM