Duurzaam­heid

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de wijnwereld. In de afgelopen jaren is het aanbod aan biologische en duurzame wijnen steeds groter geworden en daar zijn we ontzettend blij mee. We vertellen je graag hoe ook Wijnhandel van Ouwerkerk duurzaamheid voorop stelt.

Duurzaamheid Wijnhandel Van Ouwerkerk

Samen voor een duurzame toekomst

Bij Wijnhandel van Ouwerkerk vinden we het belangrijk om zo goed mogelijk bij te dragen aan het verduurzamen van ons assortiment en ons bedrijf. Daarom krijgen bij aankoop van nieuwe wijnen voor ons assortiment, duurzaam geproduceerde wijnen altijd voorrang en zijn we zeer kritisch naar onze eigen leveranciers op het gebied van duurzaamheid. 

Gelukkig zien we dat een groot deel van onze leveranciers meer voorrang geeft aan duurzaamheid en hebben we tegenwoordig een groot aantal biologische en bio-dynamische wijnen in ons assortiment. 

Kortom, het begin is gemaakt. In de komende jaren hebben we als doelstelling om ons bedrijfspand te voorzien van zonnepanelen en alleen nog maar met elektrische bedrijfswagens te rijden. Uiteraard breiden we ons duurzame en biologische assortiment de komende tijd nog verder uit.

Duurzaamheid Wijnhandel Van Ouwerkerk

Onze duurzame wijnen

Alle producten

Quinta do Crasto

2017 Granache

Bekijk

Quinta do Crasto

2017 Granache

Bekijk

Quinta do Crasto

2017 Granache

Bekijk

Quinta do Crasto

2017 Sauvignon Blanc

Bekijk
Diana Wijnhandel van Ouwerkerk
Diana Steenbergen

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM