Louisvale

Louisvale is een wijnproducerende boerderij en evenementenlocatie in het pittoreske Devon Valley-gebied van het bekende wijndistrict Stellenbosch en maakt deel uit van de Stellenbosch-wijnroute.

Louisvale wijnhuis
Louisvale wijnhuis Zuid Afrika

Geloofde Chardonnay wijnen

Dit Zuid-Afrikaanse wijnhuis begon met het produceren van wijn kort nadat het in 1988 door de vorige twee eigenaren was gekocht. In het volgende decennium bouwde Louisvale een reputatie op voor wijnen van hoge kwaliteit en vestigde het een sterke aanwezigheid in de detailhandel en chique restaurants in Kaapstad en Johannesburg. Als een van de pioniers in Zuid-Afrika met een focus op Chardonnay, heeft Louisvale deze toewijding tot op de dag van vandaag behouden.

Aan de voet van het Stellenbosch gebergte

Het wijnhuisis gevestigd aan de voet van het prachtige Stellenbosch gebergte, te midden van de weelderige groene Devon Vallei. Binnen deze weelderige omgeving gedijen de goed onderhouden wijngaarden van Louisvale, waar vooral de Chardonnay-wijnen enorm geloofd zijn.

Met de gunstige ligging, het perfecte klimaat en een zorgvuldige behandeling van de druiven, heeft Louisvale al vele jaren een gevestigde reputatie als een van de meest hoogwaardige wijnproducenten in de regio.

Populaire wijnen van Louisvale

Louisvale Chavant Chardonnay Lightly Oaked

Louisvale

Louisvale Chavant Chardonnay

Louisvale Unwooded Chardonnay

Louisvale

Louisvale Unwooded Chardonnay

Louisvale Merlot

Louisvale

Louisvale Merlot

Diana Wijnhandel van Ouwerkerk
Diana Steenbergen

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM