Deze goede voornemens houd je wél vol
12-01-2023
goede voornemens volhouden

Wist je dat 80% van de mensen op dit moment alweer is gestopt met hun goede voornemens? Dat moet toch anders kunnen? Daarom hebben we een aantal goede voornemens bedacht die je wél kunt volhouden. Doe je met ons mee mee?

Voornemen 1: Meer leren over wijn

Als er iets is waar je aan het einde van 2023 geen spijt van gaat krijgen, dan is het wel het verbeteren van je wijnkennis. Begin eens met wijnen proeven die je normaal minder snel kiest. Kan je de verschillen herkennen en proef je bepaalde smaken terug? Schrijf ze op en vergelijk met je favorieten.

Pak je het liever serieus aan? Ga dan voor het echte werk met een SDEN wijncursus in ons proeflokaal. De eerste start al in februari, dus bemachtig snel een van de laatste stoelen. 

Voornemen 2: Minder alcohol drinken

Het is natuurlijk een beetje gek om als wijnhandel aan te moedigen om minder te drinken.  Maar ook wij begrijpen dat je soms liever een keertje overslaat. Een goed alternatief vinden is best lastig, maar we hebben een mousserende wijn gevonden waarmee een dag zonder alcohol zeker niet erg is! Le Petit Chavin is gemaakt van 100% chardonnay. De alcohol is aan de wijn onttrokken met een zeer moderne centrifuge techniek. Hierdoor blijven de smaak en kwaliteit optimaal behouden.

Voornemen 3: Duurzamer leven

Een betere wereld begint bij jezelf. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Je kan er zelfs iets heel leuks van maken! Bijvoorbeeld door een nieuw vegetarisch recept te proberen of wat vaker te kiezen voor duurzame of biologische wijnen. Wil jij ook je steentje bijdragen. Bekijk hier dan onze biologische wijnen. 

Deel deze pagina

Ouwerkerk Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de laatste aanbiedingen en wijnfeitjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM